Sinterklaas, Goed Heilig Man

Wat is er leuker dan tijdens het Sinterklaasfeest leuke liedjes te zingen. Een van die feestelijke Sinterklaas nummers is “Sinterklaas, Goed Heilig Man”. Op deze pagina hebben we van het liedje “Sinterklaas, Goed Heilig Man” de tekst voor jou verzameld. Zo kun je gemakkelijk meezingen met het nummer. Naast het liedje Sinterklaas, goed heilig man hebben nog meer populaire Sinterklaasliedjes voor je verzameld.

Lees Meer

Sinterklaas maakt zich zorgen

Wat is er leuker dan tijdens het Sinterklaasfeest leuke liedjes te zingen. Een van die feestelijke Sinterklaas nummers is “Sinterklaas maakt zich zorgen”. Op deze pagina hebben we van het liedje “Sinterklaas maakt zich zorgen” de tekst voor jou verzameld. Zo kun je gemakkelijk meezingen met het nummer. Naast het liedje Sinterklaas maakt zich zorgen hebben nog meer populaire Sinterklaasliedjes voor je verzameld.

Lees Meer

Pietenverdriet

Wat is er leuker dan tijdens het Sinterklaasfeest leuke liedjes te zingen. Een van die feestelijke Sinterklaas nummers is “Pietenverdriet”. Op deze pagina hebben we van het liedje “Pietenverdriet” de tekst voor jou verzameld. Zo kun je gemakkelijk meezingen met het nummer. Naast het liedje Pietenverdriet hebben nog meer populaire Sinterklaasliedjes voor je verzameld.

Lees Meer

Langzame Piet en vlugge Piet

Wat is er leuker dan tijdens het Sinterklaasfeest leuke liedjes te zingen. Een van die feestelijke Sinterklaas nummers is “Langzame Piet en vlugge Piet”. Op deze pagina hebben we van het liedje “Langzame Piet en vlugge Piet” de tekst voor jou verzameld. Zo kun je gemakkelijk meezingen met het nummer. Naast het liedje Langzame Piet en vlugge Piet hebben nog meer populaire Sinterklaasliedjes voor je verzameld.

Lees Meer

Hoog in de speelgoedbergen

Wat is er leuker dan tijdens het Sinterklaasfeest leuke liedjes te zingen. Een van die feestelijke Sinterklaas nummers is “Hoog in de speelgoedbergen”. Op deze pagina hebben we van het liedje “Hoog in de speelgoedbergen” de tekst voor jou verzameld. Zo kun je gemakkelijk meezingen met het nummer. Naast het liedje Hoog in de speelgoedbergen hebben nog meer populaire Sinterklaasliedjes voor je verzameld.

Lees Meer

Het paard van Sinterklaas is ziek

Wat is er leuker dan tijdens het Sinterklaasfeest leuke liedjes te zingen. Een van die feestelijke Sinterklaas nummers is “Het paard van Sinterklaas is ziek”. Op deze pagina hebben we van het liedje “Het paard van Sinterklaas is ziek” de tekst voor jou verzameld. Zo kun je gemakkelijk meezingen met het nummer. Naast het liedje Het paard van Sinterklaas is ziek hebben nog meer populaire Sinterklaasliedjes voor je verzameld.

Lees Meer