5 tips om voordelig te shoppen voor sinterklaas

5 tips om voordelig te shoppen voor sinterklaas
Geef je mening en stem

Sinterklaas inkopen doen kost nou eenmaal (veel) geld. Het kan natuurlijk goed zijn dat je momenteel gewoon even niet de mogelijkheid hebt om extra geld uit te geven aan het sinterklaasfeest. Maar je wilt je kind toch plezieren met een kleinigheidje.. wij geven hier 3 tips om voordelig te shoppen voor sinterklaas.

Begin op tijd

Uit onderzoek is gebleken dat de prijzen van populaire sinterklaascadeaus rond December flink stijgen. Zo is speelgoed een stuk duurder dan normaal. Trap dus niet in de (nep) aanbiedingen van speelgoedwinkels. Het is voordeliger om ruim van te voren sinterklaasinkopen te doen, bijvoorbeeld in september of oktober.

 

Bestel online (met korting)

Het voordeel van online shoppen is dat je altijd de goedkoopste aanbieder kan vinden. Door meerdere winkels met elkaar te vergelijken kan je zelf kiezen voor de aanbieder met de beste prijs. Zo betaal je nooit te veel. Ook kan je op kortingscode websites, bijv. Bespaardeals, profiteren van de laatste kortingscodes. Dit kan je ook zo 10-20% op de prijs schelen!

 

Schoen zetten in de supermarkt

De meeste supermarkten bieden het aan om gratis je schoen te zetten. Ga met je kinderen naar de supermarkten in de buurt en laat ze hun schoen zetten. Zo krijgen ze een volle schoen terug met snoep en misschien ook wel een kleinigheidje. Een gratis manier om je kinderen extra te verwennen met sinterklaas.

 

Ruil met vrienden/familie/vreemden

Er ligt vast nog wel speelgoed in huis waar jou kind op uitgekeken is. Vraag eens rond bij je familie/vrienden of plaats een ruil advertentie op Marktplaats. Wie weet kan je dat oude speelgoed ruilen tegen andere leuke spulletjes voor je kind.

Dit bericht is geplaatst door
Welkom bij het zwarte pieten onderzoek. Als website piet werk ik dag en nacht om voor jou al het pieten nieuws te verzamelen. Verder heb ik het pieten onderzoek gemaakt. Doe jij ook mee? Vul de vragenlijst in en stem op jouw favoriete piet.