Video van Sint Review

review-video-van-sint

Op zoek naar een actuele Video van Sint review? Wil jij weten of deze persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas iets voor jou is? In deze post vind je onze enige echte review van Video van Sint! Handig, als je nog twijfelt of je de persoonlijke video wel of niet gaat aanschaffen. In 2015 bestelde ik Video Van Sint. Wij vieren met onze familie Pakjesavond. In totaal waren we met 4 volwassenen en 4 kinderen. Wat ik in deze Video van Sint review direct wil meegeven: Het is echt niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen staan er van te kijken als hun naam wordt genoemd. En als Sinterklaas iets persoonlijks over hen weet te vertellen. Een absolute aanrader! Lees snel verder voor een volledig overzicht van mijn ervaringen en mijn recensie van Video van Sint.

video van sint bestellen

Lees Meer

Video van Sint ervaringen

ervaringen-van-video-van-sint

De tijd is weer daar; sinterklaas 2017. Je Kinderen en kleinkinderen maken zich op voor een spannende tijd. De ervaring leert dat ouders het soms lastig vinden om een origineel cadeau voor hun kinderen te vinden. Daarnaast is het lastig om het leuk en spannend in te pakken. Ook het sinterklaasavondje mag wel eens wat frisse nieuwe elementen krijgen. Daarom is er Video van Sint. In dit bericht vertellen we alles over onze ervaringen met Video van Sint. Sinterklaas spreek jouw kind / kleinkind toe met een persoonlijke boodschap. Hij spreek de naam van je kind uit, verteld iets over zijn hobbies of over school. Een uniek sinterklaas product waar kinderen het nog lang over hebben. Een ervaring om nooit meer te vergeten.


video-van-sint-ervaringen

Lees Meer

Geef Apple Airpods als Sinterklaascadeau!

Ben jij op zoek naar het ideale sinterklaascadeau? Voor je zoontje, je man, je vriend of iemand anders die iets met Apple heeft? Overweeg dan zeker de Apple Airpods. Dit is het nieuwste product van Apple, dat je in staat stelt om draadloos naar muziek te luisteren. Ken jij iemand die altijd klaagt over de vervelende bedrade oordopjes? Iemand die gek wordt van het feit dat je niet fatsoenlijk kunt sporten met die dopjes in? Dan is Apple Airpods zeker een cadeau dat je moet overwegen.

Lees Meer

Online sinterklaas boodschappen doen

Gaan we straks onze sinterklaas boodschappen alleen nog maar online doen? Het is misschien nog wat vroeg, want het is nog lang geen 5 december. Maar experts verwachten dat we onze boodschappen steeds vaker online gaan doen. We zijn het natuurlijk al gewend om sint-cadeautjes als games, boeken en tickets online te bestellen. Maar de “simpele” en “dagelijkse” boodschappen bestellen we nog maar heel sporadisch via het internet. Op dit moment wordt ongeveer 1% van de boodschappen via het internet besteld. Dat is bij elkaar zo’n 400 miljoen per jaar. Maar expert verwachten dat dit de komende jaren flink gaat veranderen. In 2020 gaan de online uitgaven naar de 3,5 miljard euro!

Lees Meer

Betaal je boodschappen achteraf op AH.nl

boodschappen achteraf betalen

Speciaal voor zakelijke klanten biedt Albert Heijn een ontzettend prettige optie. Je kunt namelijk sinds enige tijd al jouw zakelijke boodschappen niet alleen online bestellen. (uit een assortiment van liefst 28.000 producten). Maar je kunt nu ook nog eens al je boodschappen achteraf betalen. Hoe ideaal is dat? Dus niet langer zeulen met boodschappen vanaf de plaatselijke supermarkt naar kantoor. Nee! Je laat de supermarkt-producten nu gewoon bezorgen. Bij AH.nl is het zelfs zo dat wanneer je vandaag besteld,  jouw boodschappen morgen al bezorgd wordt. En zoals gezegd: Het is geen enkel probleem op deze boodschappen op rekening te betalen.

Lees Meer

Kortingscode Video van Sint

kortingscode-video-van-sint-2017

Het is bijna zover. Het heerlijk avondje komt eraan. Op zoek naar een kortingscode van Video van Sint? 5 december komt steeds dichterbij. Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas weer aan in Maassluis. En vanaf dat moment werden de schoentjes al veelvuldig gezet natuurlijk. Het wordt dus hoog tijd om aan de slag te gaan met cadeautjes. In een eerder bericht tipten we al over het Video van Sint online bestellen.

€3,- Korting op Video van Sint

Klik op de button en profiteer direct van 3 euro extra korting op jouw video!

€3,- Korting op Video van Sint

Klik op de button en profiteer direct van 3 euro extra korting op jouw video!

Lees Meer