Luisterpiet

Op deze pagina vind je meer informatie over “Luisterpiet”. Iedereen die naar een foto van Luisterpiet kijkt weet direct waarom hij zo genoemd wordt. Het is overduidelijk dat zijn uiterlijk past bij zijn naam. Zou jij het leuk vinden als Luisterpiet bij jou op bezoek zou komen? Of wil je liever je cadeautjes krijgen van een andere piet?

Lees Meer

Huispiet

Op deze pagina vind je meer informatie over “Huispiet”. Iedereen die naar een foto van Huispiet kijkt weet direct waarom hij zo genoemd wordt. Het is overduidelijk dat zijn uiterlijk past bij zijn naam. Zou jij het leuk vinden als Huispiet bij jou op bezoek zou komen? Of wil je liever je cadeautjes krijgen van een andere piet?
VIdeo van sint 728x90

Lees Meer

Pietje precies

Op deze pagina vind je meer informatie over “Pietje precies”. Iedereen die naar een foto van Pietje precies kijkt weet direct waarom hij zo genoemd wordt. Het is overduidelijk dat zijn uiterlijk past bij zijn naam. Zou jij het leuk vinden als Pietje precies bij jou op bezoek zou komen? Of wil je liever je cadeautjes krijgen van een andere piet?

Lees Meer

Clowns Piet

Op deze pagina vind je meer informatie over “Clowns Piet”. Iedereen die naar een foto van Clowns Piet kijkt weet direct waarom hij zo genoemd wordt. Het is overduidelijk dat zijn uiterlijk past bij zijn naam. Zou jij het leuk vinden als Clowns Piet bij jou op bezoek zou komen? Of wil je liever je cadeautjes krijgen van een andere piet?

Lees Meer

Hoofdpiet

Op deze pagina vind je meer informatie over “Hoofdpiet”. Iedereen die naar een foto van Hoofdpiet kijkt weet direct waarom hij zo genoemd wordt. Het is overduidelijk dat zijn uiterlijk past bij zijn naam. Zou jij het leuk vinden als Hoofdpiet bij jou op bezoek zou komen? Of wil je liever je cadeautjes krijgen van een andere piet?

Lees Meer

Paniek Piet

Op deze pagina vind je meer informatie over “Paniek Piet”. Iedereen die naar een foto van Paniek Piet kijkt weet direct waarom hij zo genoemd wordt. Het is overduidelijk dat zijn uiterlijk past bij zijn naam. Zou jij het leuk vinden als Paniek Piet bij jou op bezoek zou komen? Of wil je liever je cadeautjes krijgen van een andere piet?

Lees Meer