Geef Apple Airpods als Sinterklaascadeau!

Geef Apple Airpods als Sinterklaascadeau!
4.9 (97.14%) 7 votes

Ben jij op zoek naar het ideale sinterklaascadeau? Voor je zoontje, je man, je vriend of iemand anders die iets met Apple heeft? Overweeg dan zeker de Apple Airpods. Dit is het nieuwste product van Apple, dat je in staat stelt om draadloos naar muziek te luisteren. Ken jij iemand die altijd klaagt over de vervelende bedrade oordopjes? Iemand die gek wordt van het feit dat je niet fatsoenlijk kunt sporten met die dopjes in? Dan is Apple Airpods zeker een cadeau dat je moet overwegen.
Ok, het product is niet goedkoop. Voor 179 euro liggen de draadloze dopjes eind oktober in de winkel. Maar dan heb je ook wat? De Airpods bevatten namelijk allerlei slimme technieken. Allereerst herkent het oordopje direct dat het in je oor zit. Dit is mogelijk dankzij een slimme infraroodtechniek. Daarnaast zitten er twee microfoontjes in. Op die manier kun je er moeiteloos mee bellen of met Siri praten. Wanneer je twee keer op het dopje tikt met je vinger wordt Siri geactiveerd. Je kunt Siri dan direct van alles vragen.
airpods pre-order

Pre order Airpods nu en haal het als eerst in huis

Wil jij zeker weten dat jij op 5 december de Apple Airpods cadeau kan doen? Dan is de pre-order van Airpods niet onverstandig. Bij Apple zie je namelijk vaak dat de eerste lading producten heel snel is uitverkocht. Het kan maar zo zijn dat je dan tot half december moet wachten voordat de Airpods weer in de winkels liggen. Als je nu het product al reserveert / pre-ordert kom je zeker niet voor onaangename verrassingen te staan. Je kunt Airpods pre-orderen bij vrijwel alle grote online shops. Denk hierbij aan Apple experts als Bol.com, Coolblue, Dixons en Media Markt. Stuk voor stuk betrouwbare partijen waar je het product prima kunt reseveren. Je betaalt dan direct de prijs van 179 euro (dat kost het straks ook).

Andere hippe cadeau’s
Ook voor vrouwen bijvoorbeeld zijn er leuke Sinterklaascadeau’s dit jaar. Wat te denken van een leuke hippe tas of koffer? Je koopt ze gemakkelijk op marington.nl.

Dit bericht is geplaatst door
Welkom bij het zwarte pieten onderzoek. Als website piet werk ik dag en nacht om voor jou al het pieten nieuws te verzamelen. Verder heb ik het pieten onderzoek gemaakt. Doe jij ook mee? Vul de vragenlijst in en stem op jouw favoriete piet.